Националният превозвач България Еър добавя още три свои дестинации към

...
Националният превозвач България Еър добавя още три свои дестинации към
Коментари Харесай

България Еър намалява цените на полетите до три европейски дестинации

Националният транспортьор " България Еър " прибавя още три свои дестинации към есенната си промоция, която в този момент е и с продължен интервал за закупуване на билети.

Промоционалните условия важат за полети за полети до Прага, Франкфурт и и започват на 29 октомври. Останалите директни линии на самолетната компания, включени в промоцията са Париж, Амстердам, Рим, Лондон, Брюксел и Цюрих през есента. Промоцията се удължава до 15 ноември и важи за пътувания до и от деветте известни града в Европа, почнали до 31 март 2024 година, оповестиха от превозвача.

Цените за полет до чешката столица Прага стартират от 99 евро за посока .

Сърцето на модерна Европа Франкфурт, е значим център за културни и туристически действия и е хазаин на притегателни музикални и спортни събития, дружно с музеи, галерии и градини, до момента в който немската столица Берлин е най-населеният град Европейския съюз и предлага туристически обиколки на забележителности, доста събития тъй наречените Цените на еднопосочните билети и за двете дестинации стартират от 89 евро .

Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмезден check-in и кетъринг на борда.

Националният транспортьор на България предлага на своите пасажерите онлайн чекиране преди полет.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР