Националният отбор по волейбол на България за девойки под 17

...
Националният отбор по волейбол на България за девойки под 17
Коментари Харесай

Националките U17 победиха Молдова на старта на евроквалификацията в Турция

Националният тим по волейбол на България за девойки под 17 години започва съвършено присъединяване си на европейската подготовка от зона BVA, която се организира в Турция. Воденият от Владислав Тодоров отбор разруши Молдова с 3:0 (25:11, 25:13, 25:14) в първи дуел от група В на конкуренцията.

В четвъртък (19 януари) България играе с Косово, още веднъж от 14:00 ч.

Волейболистките на Владислав Тодоров направиха стремително начало в срещата, повеждайки със 7:0, след което поддържаха преднината си и не позволиха да бъдат настигани. Със солидна преднина стартира и вторият гейм - 5:0 за българските националки. Те бяха цялостен хегемон и без проблем усилиха задатъка си на 2:0 гейма.

Третата част започва с преднина 8:0 за нашите девойки. Те още веднъж владееха ситуацията изцяло, както в първите две елементи. В края на мача молдовките понижиха част от преднината си, само че не се случи нищо повече.

Само първенeцът взима директна квота за европейското състезание в Сърбия и Унгария.Следващите четири в класирането ще играят на втори кръг от европейските квалификации, които са през април.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР