Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския

...
Националната сигурност е българска отговорност и важна част от българския
Коментари Харесай

Лена Бориславова обеща в службите да няма бивши агенти на вражеска държава или на ДС

" Националната сигурност е българска отговорност и значима част от българския суверенитет. Никоя друга страна не може да ни въздейства какъв избор ще създадем при бъдещите промени ", декларира Бориславова.

Тя е безапелационна, че до този миг от Политическа партия не са съгласували с никое посолство оферти за нито една от службите.

" Но при крайните назначения и като част от законовите процедури се осведомят партньорските служби в границите на отговорностите ни като членове на европейския съюз и НАТО (и с цел да могат да имат достъп до информация) ", разяснява Бориславова и прибавя:

" Няма да допуснем никой да повлияе на нашето мощно предпочитание за промяна на службите и за сформиране на постоянно държавно управление, което да освободи управлението на българските служби от дългогодишни зависимости ".

Към поста тя е разгласила и фотография от днешната конференция на Радостин Василев, като на нея е и експертът по национална сигурност и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов, както и част от биографията му шпионин от Държавна сигурност.



В записите, които по-рано пусна Радостин Василев, се загатва, че имената за назначения в службите са " синхронизирани с посолството ".

" Това значи, че по предложение на министър-председателя Народното събрание ще утвърди ръководители на ДАНС, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, ДАР, НСО, ДАТО, мисля че. Военно не знам дали ще го пипаме. Това са наши хора, които са утвърдени от посолството ", споделя глас в аудиото, за който се твърди, че е на Асен Василев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР