Настоящият шампион в три различни категории (перо, супер-перо и лека)

...
Настоящият шампион в три различни категории (перо, супер-перо и лека)
Коментари Харесай

Майки Гарсия: Предпочитам двубой с Ерол Спенс, отколкото с Ломаченко

Настоящият първенец в три разнообразни категории (перо, супер-перо и лека) Майки Гарсия (37-0. 30 КО) твърди, че бъдещето и на полусредна категория ще бъде в неговите ръце.

Гарсия ще се качи на кръга на 10-ти март, когато ще се опита да вземе купа в четвърта друга дивизия, когато се изправи против непобедения първенец на IBF в супер-лека категория Сергей Липинец (13-0, 10 КО).

Гарсия механически към момента е първенеца на WBC в лека категория, макар че не се е бил в тази категория от януари 2017-а година. Той признава, че прекосяване в полусредна категория може да се случи до края на тази година, което значи, че завръщане в лека категория би се отдалечило прекомерно доста.

Непобеденият американец с мексикански корени съобщи също, че няма проблем да се изправи против един от най-избягваните боксьори във всеки клас тегло - първенеца на IBF в полусредна категория Ерол Спенс (23-0, 20 КО).

Всъщност, Гарсия толкоз желае тази среща, че би предпочел Спенс, в сравнение с супер дуел с Васил Ломаченко - в случай че и двамата боксьори са на масата пред него.

"Бих предпочел да се удрям със Спенс, в случай че и той, и Ломаченко са на масата. Това е по-голямо предизвикателство за мен против по-едър боксьор. Хората може и да не ме взимат на съществено, само че аз ще мина в полусредна категория. Това ще се случи до края на тази или идната година. Аз пристигам! ", съобщи Гарсия.

"Трябва първо да извърша отговорностите си в лека и супер лека категория, само че напълно скоро ще ме видите и в полусредна категория. Бих се радвал, в случай че ми се отдаде опция да се удрям с Търман или Спенс. Ако смятате да предизвикате някой първенец - направете го против най-хубавите. Аз не желая лесни срещи, желая нещо, което ме вълнува, което ме стимулира. Спенс и Търман са най-големите имена в полусредна категория ", приключи Гарсия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР