Наставниткът на Жозе Моуриньо, донесъл на “вълците първия европейски трофей

...
Наставниткът на Жозе Моуриньо, донесъл на “вълците първия европейски трофей
Коментари Харесай

Моуриньо: Сега съм много по-малко егоцентричен

Наставниткът на Жозе Моуриньо, донесъл на “вълците ” първия европейски трофей в историята им, като изключим Купата на панаирните градове през 1961 година, съобщи, че в италианската столица се усеща “много по-малко тесногръд ”. На финала на Лигата на конференциите надделя с 1:0 в.

“Това ме накара да усещам нещо, което може би не бях усещал в никакъв случай преди. Това беше като че ли нашата. Сега съм доста по-малко тесногръд, станах човек, който живее повече за другите, в сравнение с за себе си ”, показа Моуриньо на среща с възпитаници в родината си.
 Вижте по какъв начин Моуриньо паркира рейса на Рома Вижте по какъв начин Моуриньо паркира рейса на Рома
Моу разяснява и зимния трансфер на сънародника си Серджо Оливейра, който укрепи халфовата линия на Рома, откакто бе преотстъпен на “джалоросите ” от Порто.

“Ако Порто ни го даде чартърен, персонално ще го взема и ще го доведа в Рим. Ако го купим, не знам дали кредитната ми карта ще може да покрие сумата…Той беше доста значим за нас този сезон, споделяме идентични правила и ми помагаше да предам тези полезности на останалите. Той даде образец от какъвто имахме потребност. Бих желал да остане, само че би трябвало да изчакаме и да забележим ”, сподели 59-годишният Моуриньо, говорейки за Оливейра.
 Латвия - Андора 1:0, играе се вторият дуел за деня от Лигата на нациите Латвия - Андора 1:0, играе се вторият дуел за деня от Лигата на нациите 3 юни | 19:00 21933 6  Казахстан вкара четири гола на Азербайджан за едно полувреме, само че ВАР призна единствено два Казахстан вкара четири гола на Азербайджан за едно полувреме, само че ВАР призна единствено два 3 юни | 18:58 363 1  Официално: Спасителят на Салернитана остава в клуба Официално: Спасителят на Салернитана остава в клуба 3 юни | 18:18 1162 1  Барселона би трябвало да продава и да понижи заплатите, в случай че желае нови играчи Барселона би трябвало да продава и да понижи заплатите, в случай че желае нови играчи 3 юни | 17:57 1205 3  Кимих за Гнабри: Той е най-хубавият ми другар, уповавам се да остане в Байерн Кимих за Гнабри: Той е най-хубавият ми другар, уповавам се да остане в Байерн 3 юни | 17:56 995 2  Кьолн разгласи прехвърлянето на халф Кьолн разгласи прехвърлянето на халф 3 юни | 16:48 1198 0 Виж всички Водещи Новини  Латвия - Андора 1:0, играе се вторият дуел за деня от Лигата на нациите Латвия - Андора 1:0, играе се вторият дуел за деня от Лигата на нациите 3 юни | 19:00 21933 6  Венци Стефанов: Съдията ни попречи! Северна Македония е Югозападна България Венци Стефанов: Съдията ни попречи! Северна Македония е Югозападна България 3 юни | 14:31 22451 307  Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада Николай Желязков разгласи състава на България за първия шампионат от VNL в Канада 3 юни | 10:50 17107 33  Американци цакат с пари братя Пулеви Американци цакат с пари братя Пулеви 3 юни | 12:53 19754 20  Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах Стана ясно за какво Мане се е чувствал подценен в Ливърпул, клубът би трябвало да реши за Салах 3 юни | 10:08 47575 81 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР