Наставникът ЦСКА-София Люпко Петрович каза след победата с 3:0 над

...
Наставникът ЦСКА-София Люпко Петрович каза след победата с 3:0 над
Коментари Харесай

Люпко каза защо “замрази” Митко Митков и кой от ЦСКА-София става за топ отбор в Европа

Наставникът ЦСКА-София Люпко Петрович сподели след успеха с 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица), за какво “замрази” гения Митко Митков. Специалистът е на мнение, че нападателят би трябвало да се научи да играе за тима, а освен за себе си. Също по този начин сръбският треньор на алените добави, че му е мъчително за Валентин Антов, защото в случай че има малко повече експедитивност е можел да играе в Манчестър или някой различен от топ тимовете на Европа.

“Митко Митков не играе, тъй като считам, че още не е съзрял да играе. Той е надарен състезател, млад, перспективен, само че би трябвало да се научи да играе за колектива, а освен за себе си - да ритне топката и да я гони по всички страни, и той не знае къде. Трябва му време”, сподели Петрович, след което разяснява и представянето на различен гений - Валентин Антов.

“Много ми е мъчително за Антов. Интелигентен е, знае да играе футбол. Може да отиде в Манчестър, във популярен клуб. За страдание малко му липсва експедитивност и да отиграва бързо топката. Иначе е образован, има познания, умее да се пласира добре, може да отиграва”, добави сръбският експерт.

Иначе треньорът разгласи, че състезател на мача против Локомотив е бил Тони Уот.

“Тони Уот вкара два гола и е състезател на мача. Руснакът Давидов е гений, означи първото попадение и знае да играе футбол, само че не е подготвен физически, тъй като изпусна доста тренировки, а и беше с ангина”, обясни Петрович обстановката към шотландеца и руснака.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР