Наставникът на Верея Александър Севидов е на мнение, че отборът

...
Наставникът на Верея Александър Севидов е на мнение, че отборът
Коментари Харесай

Александър Севидов: Трябват ни още нови футболисти

Наставникът на Верея Александър Севидов е на мнение, че тимът му се нуждае от още нови футболисти, които да вдигнат равнището в отбора, борещ се за оцеляването си в елита. Специалистът призна, че старозагорци чакат двама нови.

" Причината е за пораженеито е че не сме подготвени за тези мачове. За страдание, на нас ни трябват доста нови футболисти. Това, което тези демонстрират в избрани моменти, не е задоволително. Не демонстрираме задоволително опозиция против противниците. За нас има към момента време да съберем играчи и да се подготвим тима, с цел да останем. Ще поставим оптимални старания, с цел да останем в Първа лига ", стартира наставникът.

" Знаете, че на нас ни е доста тежко да нападаме. Не сътворяваме толкоз в предни позиции. В избрани линии не се получават нещата. Играчите не се познават даже към момента. Нямаме изобретателни играчи. Не можем да прелеем в предни позиции. Шансовете за нашия тим са малко. Няма по какъв начин да стигнем до съперниковата врата. Позволяваме на противниците да основават положения пред нашата врата. Не можем да разчитаме с тези играчи на положителен резултат. Много се надявам да се появят новите играчи – Лола, някогашен състезател на Арсенал Киев, и момче от Гвадeлупа. Надявам при започване на идната седмица да дойдат тези двата играчи. Единият е флангови футболист ", приключи Севидов.
Първа лига 24 кръг, петък 1 март  Верея 0:2краен резулат  Черно Море Варна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР