Мениджърът на Арсенал Микел Артета вярва, че отборът му все

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета вярва, че отборът му все
Коментари Харесай

Микел Артета: Мечтата още е жива

Мениджърът на Арсенал Микел Артета има вяра, че тимът му към момента не е изгубил късмет да стане първенец на Англия.

" Ако нямам доверие през днешния ден, представете си какво е било през месец август ", сподели испанецът на конференцията си преди мача с Евертън в неделя.

Отборът му е на второ място в класирането, като изостава с две точки от Манчестър Сити, като има потребност от наложителна победа и се надява " жителите " да не победят Уест Хям. " Артилеристите " имат късмет да станат първенец за първи път от 2004 година насам.

" Надявам се единствено да спечелим нашия мач и нещо хубаво да се случи ", добави той.

" Единственият диалог с играчите е, че би трябвало да изживеем хубава неделя и, че фантазията е още жива. Възможно е, това е футбол ", надява се треньорът.

Артета има вяра, че е допустимо да се завоюва шампионата, въпреки че Манчестър Сити има опита в тези сложни финални мачове.

" Знаете какво направи Сити в последните 12-13 години и какво сме правили ние в последните 20 години във Висшата лига. Така видяно, ние нямаме никакъв късмет. Но не би трябвало да мислим по този начин, а да имаме вяра ", сподели още той.

Испанският управител, който е на поста си от месец декември 2019, отговори с възприятие за комизъм от кое място ще научава за развоя на мача в Манчестър.

" 60 000 души на мача плюс целия щаб, всички помощник-треньори и всички фамилии, които ще наблюдават телефоните си. Мисля, че това е задоволително ", приключи Артета.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР