Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, на чийто отбор му

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, на чийто отбор му
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Очаквам такъв труден мач, като срещу Астън Вила преди две години

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, на чийто тим му би трябвало единствено още една победа за купата в Англия, чака " доста сложен " мач против Уест Хям в неделя, както този против Астън Вила през 2022 година, когато " жителите " бяха покрай злополука, съобщи Агенция Франс Прес.

" Ние сме в по-добрата позиция. Остава един мач, ориста е в ръцете ни. Трябва да спечелим, с цел да станем първенци. Всеки желае да бъде на нашето място, това е несъмнено. В същото време дали ще бъде елементарно? Абсолютно не ", сподели испанецът в петък.

Той " има възприятието, че ще бъде като против Астън Вила ", който бе финален мач през сезон 2021-22. Тогава Сити завоюва с 3:2, само че изоставаше в резултата с 2:0.

" Бихме желали да водим с 3:0 в десетата минута, само че това няма да се случи. Очаквам подобен сложен мач, като против Астън Вила преди две години. Те няма защо да играят, само че знам какво се случи и в този момент може да стане същото. Ние и почитателите ни би трябвало да сме подготвени още от първата минута ", предизвести мениджърът на " жителите ".

Манчестър Сити си върна първото място от Арсенал във вторник, откакто завоюва против Тотнъм с 2:0 в отсрочен мач. Тимът има две точки преднина пред " артилеристите " преди последните дуели.

" Има облекчения, само че не е особено празнуване. Те бяха щастливи, само че и необикновено спокойни. Знаят, че остава доста работа. И в този момент ще го усетят ", сподели още Пеп Гуардиола.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР