Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви след днешното равенство (1:1)

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви след днешното равенство (1:1)
Коментари Харесай

Белчев каза за новите и добави: Готови сме, в България ще е различно

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев разгласи след днешното тъждество (1:1) против китайския Тянжин Теда, че е удовлетворен от лагера в Испания.

" Имаше неща, които се получиха през първото полувреме, през второто отстъпихме самодейността. Не сме очаквали, че ще бъде лек мач, макар разликата против Дзянсу. Тянджин е в нашия хотел, гледаме ги по какъв начин упражняват и знаехме, че е добър тим, имат положителни футболисти. Днес беше малко по-голяма умората, защото играхме преди 48 часа против Спартак (Москва)”, сподели Белчев.

“Срещу нас не играят инцидентни тимове. Срещу нас играят доста съществени тимове, тъй че ситуациите би трябвало да ги осъществяваме, с цел да може трудът да не отива на вятъра. Аз мисля, че свършихме огромен размер от работата, която бяхме запланували. В тези контроли не се гледат резултатите, а по какъв начин тимът се държи на терена. Добър лагер, потребен, в този момент би трябвало да възстановим футболистите и да продължим подготовката в България. Има дребни неща за изчистване като елементи, тъй че мисля, че сме подготвени. Владението на топката ни липсваше, само че то е според от това до каква степен ти разрешава съперника. В България ще е напълно по друг метод. Всекидневно работим върху това. Трябва да владеем по-голяма част от терена и да играем в полето на съперника - това е начинът”, сподели експертът.

Относно новите попълнения Белчев показа: “Новите са опитни футболисти, стараят се, ние се опитваме да им оказваме помощ и момчетата ги одобриха добре. Мисля, че има какво да се желае, само че на тоя стадий са положителни попълнения.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР