Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде мнението си след равенството

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Крушчич: Всеки мач е дерби! Не съм треньор, който плаче

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде мнението си след равенството с Локомотив (Пловдив) в последния кръг от постоянния сезон в efbet Лига.

" Мисля, че мачът оправда, че е дерби. Двойно мнение имам - момчетата дадоха максимума си от една страна, от самото начало атакувахме, бяхме нападателни, имахме благоприятни условия. Не мога обаче да бъда удовлетворен, искахме да бием. Без късмет не може, това е футболът. Благодарен съм на момчетата, тъй като се борихме до самия край. Не съм треньор, който плаче и се оплаква, ще работим за голове. Имам трима нападатели, дадох късмет на Юрич да играе, не смених Сол, тъй като не съм удовлетворен от него, не. Юрич извърши всичко, което му споделих, това е.  ЦСКА-София - Локомотив (Пловдив) @@@
Играхме добре против мощен физически противник, който не дава опция да създаваш моменти. Доволен съм, че момчетата дадоха всичко от себе си до 90-ата минута. Тиаго е извънредно значим футболист за нас, тъпо ми е, че пропусна началото на подготовката в този момент. Белтраме има проблем с глезена, самичък ни сподели, че не е подготвен на 100% да дава максимума. Всеки мач е дерби - с Витоша, за Купата, с Локомотив, Левски. Всичко. Виковете за оставка няма да ги разясня ", сподели Крушчич след мача. efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР