Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не скри задоволството си

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не скри задоволството си
Коментари Харесай

Янчев: Честитя на всички в клуба! Чочев е голяма фигура

Наставникът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев не скри задоволството си от класирането на отбора за край в шампионата за Купата на България след тъждество (2:2) против Локомотив (София) в полуфинална среща реванш, въпреки че след 18 минути игра губеше с 0:2. Така " алените " отстраниха своя съперник след успеха си с 3:2 от първия дуел в " Надежда ".
 Кой, в случай че не той? Вездесъщият Чочев измъкна ЦСКА 1948 от пъкъла и го прати на край за Купата Кой, в случай че не той? Вездесъщият Чочев измъкна ЦСКА 1948 от пъкъла и го прати на край за Купата
" Честитя на всички в клуба класирането за финала. Момчетата демонстрираха темперамент. Въпреки че не стартирахме мача по най-хубавия метод, намерихме сили да обърнем развоя и съм удовлетворен от безусловно всички. Бях уверен, че ще бъдем на край, без значение по какъв метод. Диктувахме нещата на терена, най-важно е духът на нашия тим. Чочев не инцидентно е голмайстор в шампионата. Голяма фигура за нашия тим ", съобщи Тодор Янчев във връзка представянето на Чочев, който вкара скъпоценното второ попадение в 117-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР