Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се срещна с представителите

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се срещна с представителите
Коментари Харесай

Балъков: Едва ли в Локо ще опитват да променят нещо

Наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков се срещна с представителите на медиите преди неделния мач на отбора с Локомотив (Пловдив) на " Лаута ". Според бала треньорката промяна в Локомотив с напускането на Бруно Акрапович надали ще докара до фрапантна смяна в играта на " смърфовете ". Балъков не пропусна да разяснява и представянето на националния ни тим.

" Доволни сме, че към този момент нашият мач ще се играе. Това е нещо положително след паузата за националния тим. При нас всичко е обикновено, като се изключи Симеон, който е инфектиран с COVID-19. Правим по два теста седмично и към този момент сме здрави ".

" Много мъчно е да се каже каква е вярната рецепта, само че да се спре шампионата не е вярно. Правилата, които са дали от футболния съюз, са за всички. Ако се съблюдават, някои тимове ще пропуснат някои кръгове. Трудно всичко ще бъде правилно за тимовете. Трябва да имаме по-малко контакт с други хора и да внимаваме. Трябва да имаш и малко шанс. Никой не е застрахован, че това няма да му се случи. Двамата помощници на Акрапович познават добре философията му и надали ще пробват да трансформират нещо. Изобщо не се замисляме дали това ще бъде добре, или ще бъде зле за нас. Отиваме да вземем трите точки ".

" Винаги един тим, който има по-малко заболели футболисти, ще има леко преимущество по отношение на другите. Защото няма да има спиране на подготвителния развой, както е при другите. Всичко във футболния съюз към този момент е краткотрайно. След време ще има ново управление, а може и да остане това. Независимо дали имахме качества на футболистите, аз желаех да създадем някаква смяна. Десет мача след мен тематиката още веднъж е отворена. Трябва смяна. Не може без смяна. Ще би трябвало време - една смяна не става от през днешния ден за на следващия ден. Целта на ЦСКА 1948 е да има млади футболисти, които да обиграва и след време да се разчита на тях в националните гарнитури. Може би би трябвало да идват по-млади футболисти и да се разчита на една добра комбинация. Трябва да има и опит, с цел да може младите футболисти да израстват около тях. При всички положения ще би трябвало време ".

" Докато не се убедим, че нещата би трябвало да се поправят по някакъв метод, няма потребност да променяме политиката. Тепърва започнахме тази политика да даваме път на млади футболисти. Накрая на това състезание ще седнем да мислим дали би трябвало да подобряваме нещо, дали нашите цели ще се подобрят. Засега играем мач за мач. Това е първата ни година в елита. Амбициите ни са извънредно огромни. Не желая да бъдем като българския футбол - да прескачаме стадии от развиването си и да бъдем търпеливи ". efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  Локомотив (Пловдив) 18:00предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР