Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че има голяма вероятност

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че има голяма вероятност
Коментари Харесай

Пиоли: Шансовете на Леао за реванша с Интер са добри

Наставникът на Милан Стефано Пиоли разкри, че има огромна възможност Рафаел Леао да се възвърне за ревашна от полуфиналите на Шампионската лига против Интер. Португалецът се контузи при започване на дуела против Лацио предходната събота и пропусна първата среща с " нерадзурите ", която приключи с победа на Интер с 2:0.

Леао ще пропусне утрешния дуел против Специя, само че очакванията на всички в клуба са, че 23-годишният гений ще бъде подготвен за вторник. " Имаме някои дребни проблеми, като отсъствието на Рафа, само че има добър късмет той да може да тренира в неделя и да бъде подготвен за вторник ", съобщи Пиоли пред клубната телевизия.

" Златан и Флоренци са навън, а Крунич и Месиас също няма да бъдат разполагаем за на следващия ден ", добави треньорът. Той разяснява и тежката травма на Исмаел Бенасер: " С него сме със сърцата си. На този стадий от сезона и сериозната контузия, неприятно е, само че това са рисковете на нашата специалност. Той обаче е мощен темперамент и съм сигурен, че ще се завърне по-силен ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР