Наскоро Дани направи изненадващо признание в социалните мрежи, което разкрива

...
Наскоро Дани направи изненадващо признание в социалните мрежи, което разкрива
Коментари Харесай

Дани от Игри на волята имал мокри сънища с Моника

Наскоро Дани направи изненадващо самопризнание в обществените мрежи, което разкрива коя е дамата, по която си е падал в шоуто. След като получи пряк въпрос от почитателите си с кого си е бил непосредствен във формата, той отвърна - Крум, Калоян, Цецо, Цвети и Гатьо. Жената, с която обаче най-вероятно Дани има и освен това от нормално другарство, зародило се в рискови условия, е варненката Виктория, която сега учи " Право " и работи в нотариална адвокатска фирма.

Нейната тактика в " Игрите ", както разбрахме още първоначално, бе да играе в коалиция с мъжете и да употребява женския си сексапил. Е, както се вижда, тактиката й е била сполучлива. След като Денислава в профил Дани от Гладиаторите и той напусна пети сезон на " Игрите ", агрономът се реши да направи зад кадър и много разтърсващи самопризнания, споделяйки пред всички, да вземем за пример, че не е ходил без долни дрехи на борба, само че е ходил без долни дрехи на съвет.
Реклама

А на въпроса " Имал ли си мокри сънища с някой от участниците? " отговорът му е позитивен. " Да, имал съм с Моника. Няма да опиша, само че Мони (прави сърце с ръцете си и ѝ намигва) ", споделя плейбоят.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР