Наскоро бившата на Благой Георгиев се похвали, че е влюбена

...
Наскоро бившата на Благой Георгиев се похвали, че е влюбена
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса разкарала и новия! Полина: Дори не съм спала с него, а ме ревнуваше ужасно!

Наскоро някогашната на Благой Георгиев се похвали, че е влюбена и надали не е разкрила идеалния мъж. Помним, че ставаше дума за предприемач от Варна на име Петър, с който се срещнали в сладкарница и искрите прехвръкнали.

Полина Спасова се радваше, че Петър бил радикално друг от Джизъса, че я карал да се усеща обичана и същинска жена, и какво ли още не... Е, през днешния ден обаче, единствено седмици по-късно, тя запя друга ария и разгласи края на връзката си.

Оказа се, че Полина Спасова и Петър са издържали има-няма месец, а след това тя осъзнала, че той не става. Бомбата обаче беше в изявлението й, че в никакъв случай не е спала с Петър и не е била интимна с него.

" При все, че не си съкровен с някого, той да те ревнува като вманиачен и да следи всяка твоя крачка - не мисля, че това е обикновено. Петър се опитваше да мзе управлява, да ме завладява, усещах се задушавана. Е, очевидно към този момент съм пораснала, тъй като взех решението незабавно, вместо да понасям и да имам вяра, че ще се промени. Хората не се трансформират ", съобщи Полина.

Тя отсече, че въобще не мисли за мъже сега, добре й е по този начин и не счита да дава шансове на ухажори в скоро време. " Първо би трябвало да се появи същинският, мощният мъж, в чиито качества да се уверя изрично и чак тогава ще може да бъде с мен. Омръзна ми от подправени човечета ", сподели тя.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР