Продуцентът Евтим Милошев, който изненадващо бе назначен за служебен министър

...
Продуцентът Евтим Милошев, който изненадващо бе назначен за служебен министър
Коментари Харесай

Да му се ненадяваш: Евтим Милошев вкарал в леглото си куп жени, имал гореща афера с щерката на Гинка Станчева!

Продуцентът Евтим Милошев, който изненадващо бе назначен за длъжностен министър на туризма, крие много забавни и пикантни неща от предишното си, изключително в любовен проект.

Както знаем, той от години е семейство с някогашната жена на Димитър Рачков - Христина Апостолова, от която има дете. Тефтерчето му с женски имена през годините обаче е много цялостно, като с помощта на специалността и известността си още от Ку-Ку, той е вкарал в леглото си куп дами, някои от които доста известни.

Евтим е бил привързан с манекенката Боряна Шехтова, поради засегнатост към която той се скарва грубо със Слави Трифонов, а враждата им е и до през днешния ден, въпреки да отхвърля. Журналистката Евгения Атанасова от Българска национална телевизия му е някогашно гадже, както и синоптичката Петя Григорова.

Малцина даже подозират, че Евтим Милошев е имал и буйна спекулация с дъщерята на огромната Гинка Станчева - Ермелина, която от доста години към този момент живее в Италия.

Бил е, несъмнено, с още и още дами, само че актуалната му Христина се надява, че тя е последната и единствената в живота му. Отдавна не са се чували клюки за негови похождения, тъй че може и да е съумяла да го кротне.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР