Дарина Йотова - Дара е победителят в този сезон на

...
Дарина Йотова - Дара е победителят в този сезон на
Коментари Харесай

Очакваха да си замълчи, но: Дара смело избухна за измамната победа на Щонова в "Денсинг стас"!

Дарина Йотова - Дара е спечелилият в този сезон на " Денсинг старс ". Да, тя може и да не отнесе купата в дома си, тъй като тя, както към този момент знаем, беше връчена на Неделя Щонова и Атанас Месечков, само че за безусловно всички - от жури до фенове, действителният първенец в танците е Дара.

Мнозина чакаха тя да си затрае като по-малка и да премълчи мнението си за тази неправда, само че уви. Дара е потвърдила, че е не просто хала, а и човек, който си споделя мнението и не цепи басма никому.

Днес в ефир тя направи тъкмо това. Разкри какъв брой пъти е плакала и е била напът да се откаже от шоуто, поради непрекъснатите рецензии и упреци, отправяни им от журито, освен това за напълно дребнички неща. Като даде да се разбере, че Щонова и Месечков са нямали сходно отношение.

" Нас ни гледаха под лупа, постоянно и за всичко. Много ми беше обидно и съм плакала, само че с помощта на Джими се стягах и продължавах напред. Доволна съм от себе си и в случай че осъждам по мненията на хората към мен и в мрежата, считам, че имам право да се гордея. А по отношение на купата - моят избраник Ервин Иванов ми подари купа с цветя, която мирише доста по-хубаво от другата ", съобщи Дара.

Тя действително сподели отношението си към подарената победа на другия тим, само че не счита да се вайка, а продължава напред с музиката си.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР