Нашите искания бяха не само и не едиствено за пари,

...
Нашите искания бяха не само и не едиствено за пари,
Коментари Харесай

Полицейски синдикалист: Не протестираме само за пари

„ Нашите претенции бяха освен и не едиствено за пари, нашите претенции включваха и други две съществени претенции, ориентирани към ремонт на нормативната уредба. Е, в случай, че другата страна и по двете тематики прави крачка напред към нас, напълно редно, напълно обикновено, напълно закономерно е и ние да създадем ответната крачка ”.

Това съобщи пред телевизия BIT водачът на СФСМВР Валентин Попов. Вчера управителният съвет на федерацията гласоподава краткотрайно да се спрат митингите поради обещанието на премиера Бойко Борисов на Министерство на вътрешните работи да се провиснал още 100 млн. лева за заплати. Ден по-късно вицепремиерът Валери Симеонов се разгласи срещу даването на още пари на полицията. „ Временното може да бъде от порядъка на три-четири седмици, може да бъде половин година, може да бъде и много по-дълго, в случай че ответната страна потвърди, че оттук насетне потегля естественият преговорен развой ”, сподели Попов.

Трудно е да се приказва за периоди за осъществяване на поетите анагжименти, съобщи Попов. „ Особено като приказваме за нормативната уредба, материята е комплицирана тежка и доста обемиста. Но дали нещо ще стартира да се прави, или няма да стартира да се прави, ще се види доста бързо ”, съобщи той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР