Народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Вълев организира приемен

...
Народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Вълев организира приемен
Коментари Харесай

Възрастна жена от Варна помоли депутат да не затварят заведенията

 Народният представител от ПГ на ГЕРБ Владимир Вълев провежда приемен ден във Варна. Граждани сложиха проблеми, свързани с изключителното състояние поради Коронавирус, компликации в бизнеса, както и въпроси с локалната инфраструктура.

От името на живеещи на ул. " Начо Начев " в квартал " Виница " Слави Георгиев изиска поддръжка за решение на казуса с  канализацията в региона, за която има план в общината, само че реализацията му се отсрочва с години.

Депутатът се свърза с кмета на регион " Приморски " Петя Проданова, която в първите дни на ноември ще срещне с жителите за изясняване на казуса и ангажиране със периоди за решаването му.

С молба да не се затварят заведения за хранене и заведения в изискванията на изключителната обстановка пристигна стара гражданка от Варна, която уточни, че цялото й семейство, в това число и внуците, са в този отрасъл, само че не са съумели да се възползват от мярката 60/40.

Народният представител изясни, че мярката 60/40 продължава да работи до края на годината, като напомни и променените условия. Пенсионер се оплака в приемната, че ВиК предприятието го изненадало с непостижима за него сметка за вода в къщата му в близко село, откакто дълго не са  отчитали потреблението. Депутатът  помогна с персонален жест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР