Нарът е един от най-вкусните и полезни плодове. Той е

...
Нарът е един от най-вкусните и полезни плодове. Той е
Коментари Харесай

Жена започна да яде по 1 НАР на ден и няма да повярвате какво се случи с нея

Нарът е един от най-вкусните и потребни плодове. Той е наличен на пазара у нас и всеки може да си разреши да го закупи. Някои избират да го употребяват като сок, други го прибавят към салати, а даже и готвене на месо. Вкусът му е неповторим, а изгодите от него са толкоз доста, че откакто разберете за тях, свят ще ви се завие.

Днес ще ви разкажем какво ще се случи с вас, в случай че всеки ден ядете по 1 нар или пиете сока му.
Ето какви промени ще настъпят с вас: • Можете да излекувате болките в ставите;
В плода се съдържат значими антиоксиданти, които са от групата на флавоноидите. Те спомагат за лекуването на болните стави, като нападат възпалителните процеси. Ето за какво е целесъобразно всеки ден да изяждате по 1 нар, вместо това да бързате да ходите до аптеката.
• По-дълга и гъста коса;
Този плод е извънредно скъп за дамите, които държат на това да имат здрави, дълги и гъсти коси. В нара се съдържа мастноразтворима киселина, която способства подобряването на циркулацията на кислорода във фоликулите на косъма. По този метод косата бива подхранвана от значими субстанции.

• Нормализира кръвното налягане;  Този плод смъква кръвното и високата захар Този плод смъква кръвното и високата захар
Обикновено високото кръвно и високата кръвна захар вървят ръка за ръка. Хората с тези проблеми би трябвало да съблюдават избран хранителен р...

Поредното позитивно деяние на плода. Няма значение дали страдате от високо или ниско кръвно налягане, този плод е кадърен да го възстановява, по отношение на потребностите на тялото ви. Разбира се, за задачата е нужно да сте непрекъснати. Не очаквайте промени след първите няколко дни от приема на сока или плода. Трябва да минат най-малко две седмици, с цел да усетите разликата.
• По-малко стрес;
Плодът способства и за намаление равнищата на стрес. Заради свойствата си да възстановява работата на сърцето, алената „ граната ” прави по този начин, че тялото да откликва съответно на прочувствените обстановки.
• Поддържа устната хигиена.
Още едно позитивно деяние на аления плод. В соковете му се съдържат естествени антибактериални съединения, които се грижат за поддържането на устната хигиена. Освен това защищават от зъбен камък и образуването на плака.

Яжте по 1 нар всеки ден и се чувствайте доста по-щастливи, здрави и красиви!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР