“Напусналите БСП-Пловдив отдавна не членуват в партията. Те не са

...
“Напусналите БСП-Пловдив отдавна не членуват в партията. Те не са
Коментари Харесай

Иван Ченчев: Напусналите БСП-Пловдив отдавна са изключени от партията

“Напусналите БСП-Пловдив от дълго време не членуват в партията. Те не са и общински съветници от Българска социалистическа партия, бяха се прекръстили по лична самодейност. Пловдивската организация ги изключи откакто имаше цялостен отчетно-изборен цикъл и се избра ново управление.”

Това съобщи членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Иван Ченчев в ефира на България ОН ЕЪР.

“Нека, в последна сметка хора, които не желаят да работят за партията и не желаят да се преценяват с решенията на най-висшите ѝ органи, да си тръгват”, прикани той.

Относно напусналите партията кмет на Перник Станислав Владимиров и членове на партийната организация в града, той се усъмни дали въобще са работили за Българска социалистическа партия и напомни, че на изборите, в случай че кметът е от партията, лидерът на листата на левицата на влиза в Народното събрание.

“Като претендент на Българска социалистическа партия е определен с 15 000 гласа, къде отидоха по-късно 10 000 гласа? Да каже той дали е работил против Българска социалистическа партия, само че малките екрани го даваха да се прегръща с Бойко Борисов около водопровода. Който прочее още не действа, тръбите са сложени нелегално и никой не знае къде отидоха тези 30 млн. лева Това са естествени въпроси, на които той не отговаря”, разяснява Ченчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР