Напрежение e имало на Централна гарa по обяд, съобщава Plovdiv24.bg.

...
Напрежение e имало на Централна гарa по обяд, съобщава Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Полицаи с автомати блокираха гара в Пловдив, пътниците в паника

Напрежение e имало на Централна гарa по обяд, оповестява Plovdiv24.bg. Бус на МВР-Пловдив е спрял на пероните на автогара „ Родопи “.

Oт него са излезли няколко униформени с автомати, които са се насочили към подлеза на Централна гара. Друг пък е бил спрял пред централния вход на гарата, от него също са изскочили дузина служители на реда.

През това време на Първи коловоз е бил влакът за София, приближаващ от Бургас. Започнала е огромна инспекция из купетата. Акцията на полицията е била по разпореждане на Иван Демерджиев поради издирването на единият от трафикантите в Бургас и възможни негови съучастници. Била е позволена версията, че може избягалият провинен да е във влака.

Избягалият трафикант е хванат в Първомай. Другият каналджия бе задържан доста малко след злополуката. На двамата следва да им бъдат повдигнати обвинявания и по всичко към този миг проличава, че ще бъде употребена цялата суровост на закона.

Двамата са със статут на филантропични бежанци и са сирийски жители.

Шфьорът на рейса не е извършил сигнал на служителите на реда за прекъсване, те са го подгонили към кръговото на „ Трапезица “ в Бургас. Автобусът, приближаващ от посока Созопол, е връхлетял върху патрулната кола. В транспортното средство са пътували 47 мигранти от Сирия – мъже, дами и деца.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР