На собственика на пистолета, с който синът на кандидата за

...
На собственика на пистолета, с който синът на кандидата за
Коментари Харесай

Стъжни му се! Ето какво го чака бизнесмена Бонзов, с чийто пистолет детето на Божанков простреля друго

На притежателя на револвера, с който синът на претендента за народен представител Явор Божанков простреля 12-годишно момиченце, ще бъде повдигнато обвиняване. Това ще се случи през днешния ден, като от Районна прокуратура във Велико Търново не прецизират часа, съобщи Агенция Фокус.
Според източници на организацията Димитър Бонзов (собственикът на оръжието) би трябвало да се яви в полицията в следобедните часове. Там ще му бъдат снети пояснения, отпечатъци и ще бъде избрана мярка за неотклонение.
Инцидентът се случи в неделя следобяд. По време на празненство за рожден ден в частна къща в Арбанаси 11-годишно момче простреля със законно притежаван револвер „ Смит енд Уесън “ 357 магнум 12-годишно момиче, което му е родственик.
Раненото дете е в положително положение. Кракът ѝ бе опериран в регионалната болница във Велико Търново, след което тя бе превозена в университетска столична болница за следващо лекуване.
Разследването по случая се води от Районна прокуратура-Велико Търново. Образуваното досъдебно произвеждане е за причиняване на междинна телесна щета на малолетно лице, както и за погрешно предпазване на огнестрелното оръжие. Наказанията за тези закононарушения са до 6 година отнемане от независимост за първото и сред 3 и 10 – за второто.
Родителите на потърпевшото дете, както и на това, което е стреляло, няма да носят правосъдна отговорност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР