Напоследък, когато стане дума за женски тенис, винаги спираме вниманието

...
Напоследък, когато стане дума за женски тенис, винаги спираме вниманието
Коментари Харесай

Голямото признание на една руска тенисистка

Напоследък, когато стане дума за женски тенис, постоянно стопираме вниманието си на вдъхновяващи тенисистки като Наоми Осака и Симона Халеп, които обръщат внимание на психологичното здраве на спортистите.
 Симона Халеп, загубата на French Open и признанието, че е получила паник офанзива по време на мача
Тенисистката, която получи паник офанзива по време на мач

Симона Халеп не крие компликациите

Но те не са единствените, които желаят да покажат, че останалите няма от какво да се опасяват. Направи го и Дария Касаткина . Руската тенисистка не приказва за психологично здраве, а реши да разгласи, че е хомосексуална.

Касаткина е под номер 12 в международната класация и е най-високо класираната съветска тенисистка все още. Признанието тя направи в изявление за съветския влогър Витя Кравченко. В едночасово видео Кравчено се среща с Касатника и различен съветски тенисист - Андрей Рубльов.

Той демонстрира по какъв начин те упражняват и какво е значимо за положителната им форма. Но от дума на дума, тенисистката взема решение да направи признанието. Като прецизира, че сега е по отношение на друга жена, а съгласно CNN става дума за фигуристката Наталия Забияко.

Дария Касаткина живее и тренира в Барселона, само че с оскърбление споделя, че в родината си в никакъв случай няма да може да да излезе на улицата, хванала ръката на обичаната си. Тенисистката счита, че даже в днешно време е мъчно да бъдеш гей.

И че в случай че хората могат да избират дали да са хомосексуални, или не, то биха избрали да не са, тъй като по този начин животът им ще е доста по-лесен. Особено в Русия. От CNN напомнят, че през 1993 година еднополовите връзки не са срещу законите на страната, само че през 2013 година бе въведен закон, който лимитира правата на ЛГБТИ+ общността.

Според него се не разрешават всички обществени изявления за нетрадиоционни и разнообразни полови ориентации. " Да живееш " в килера " е невероятно. Прекалено е мъчно и безсмислено. Да живееш в мир със себе си е единственото нещо, което има значение ", споделя Касатника, написа CNN.

След публикуването на видеото тя даже показа фотография в профила си в Instagram с Наталия Забияко. Като тенисистката споделя, че като ентусиазъм да приказва намерено за половата си ориентировка е послужило признанието на друга съветска спортистка - футболистката Надежда Карпова, че е хомосексуална.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР