Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема даде пресконференция по повод

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема даде пресконференция по повод
Коментари Харесай

Бензема: Реал Мадрид ще е последният ми клуб

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема даде конференция във връзка новия си контракт с “белите”, обвързал го с кралския клуб до 2021 година. Ако френският стрелец остане до края на договора си, ще гони 34-ата си годишнина. “Харесва ми футболът на Мадрид и желая тук да приключа кариерата си. За мен няма различен клуб като Реал Мадрид. Това ще е последният ми клуб”, зарече се Карим.

“Критиките са част от живота. Аз постоянно се стремя да дам максимума. Тук съм, с цел да работя. Щом хората ме подлагат на критика, значи чакат повече от мен. Ще работя още по-усърдно. (…) За мен един нападател не би трябвало само да бележи. Той би трябвало да взе участие в играта, да отваря пространства за другите… Говорим за футбол, освен за голове. Винаги мисля за тима, тъй като това е доста по-важно от просто един играч”, сдеполи Бензема.
#Benzema2021
@Benzema#HalaMadrid pic.twitter.com/WtVxxU6xJE
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) September 21, 2017

“Началото ни в Примера не беше положително, само че се случва на всички огромни тимове. Това е просто началото. Най-важното е, че сме задружни”, сподели още той. Примера дивисион 5 кръг, сряда 20 септември  Реал Мадрид 0:1краен резулат  Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР