Нападателят на Левски Билал Бари взе участие в награждаването на

...
Нападателят на Левски Билал Бари взе участие в награждаването на
Коментари Харесай

Билал Бари се появи в Благоевград, не може да смогне за снимки и автографи

Нападателят на Левски Билал Бари взе присъединяване в награждаването на призьорите в обичайния шампионат в памет на Васил Левски в зала „ Скаптопара " в Благоевград.

Той се организира за девета година и в него участваха деца от всички учебни заведения в града. Надпреварата се провежда от фенклуб „ Ултрас Левски Благоевград “ благодарение на Община Благоевград и Националния клуб на последователите на „ Левски “.

Възпитаниците на 6 СУ „ Иван Вазов “ победиха с 1:0 на финала момчетата от 4 ОУ „ Димчо Дебелянов “. На трето място приключиха възпитаниците на 3 ОУ „ Димитър Талев “.

Билал Бари връчии индвидуалните награди на отличилите се в шампионата. За „ Най-добър вратар “ бе определен Антон Петев от 6 СУ, за „ Най-добър бранител “ - Димитър Марчин от 4 ОУ, за най-добре показало се момиче в конкуренцията - Карина Руменова от 11 ОУ, а за „ Най-полезен състезател “ - Мартин Забунов от 4 ОУ. Голмайстор на шампионата с 5 гола стана Димитър Тодоров от първенците - 6 СУ.

фотография: levski.bg
 Регистрирай се в Регистрирай се в " Домът на почитателите " и дай своите прогнози за Левски - Лудогорец
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР