Наоми Осака няма да вземе участие в тазгодишното издание на

...
Наоми Осака няма да вземе участие в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

Слуховете се оказаха истина: Осака пропуска Australian Open


Наоми Осака няма да вземе присъединяване в тазгодишното издание на Australian Open. Това стана ясно след известие, оповестено на страницата на шампионата в Twitter. Организаторите осведомят още, че мястото на японката в осносната скица ще бъде заето от Даяна Ястремска.

„ Наоми Осака се отдръпна от Откритото състезание на Австралия. Ще ни липсва на АО 2023. Даяна Ястремска попада в главната скица “ – гласи сбитата обява.

Двукратната шампионка на Australian Open бе в първичния лист с участници, само че след това на съобщи присъединяване в нито един от подгравящите шампионати. Това накара почитателите и медиите да изпитват съществени подозрения по отношение на опцията да видят Осака в Мелбърн.

Световната №42 не е играла от септември, когато бе принудена да се отдръпна от осминафинала на WTA 500 турнриа в Токио поради вирусно заболяване. През последните седмици интензивността ѝ в обществените мрежи бе много слаба, като едвам неотдавна разгласява няколко фотоси с приятеля си – рапъра Cordae, от европейското му турне през октомври.

Оттеглянето на Осака от Australian Open е още един сериозен удар за уредниците, откакто по-рано през седмицата стана ясно, че Карлос Алкарас и Винъс Уилямс ще пропуснат конкуренцията поради травми.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР