Намислете си желание и изберете една от петте рози на

...
Намислете си желание и изберете една от петте рози на
Коментари Харесай

Розата ни показва кога ще се сбъднат желанията ни

Намислете си предпочитание и изберете една от петте рози на фотографията. Нека бъде инцидентен избор или розата, която най-вече ви харесва. Тя ви характеризира и оповестява по кое време ще се сбъдне желанието ви. Не се колебайте, преди да изберете една, доверете се на своята вътрешен глас.

Ако сте избрали роза №1 , вие сте прочувствена персона. Роза №1 е знак на деликатност, тъй като и тя самата наподобява по този начин. Имате чиста, нежна душа и сте прочувствено уязвими. Лесно се огорчавате и бързо се сърдите. Не обичате да споделяте тайните си. Важно е да имате доверие в хората. Важно е да знаете дали може да имате религия в този до вас. Вашето предпочитание ще се сбъдне доста по-рано, в сравнение с очаквате, в случай че положите малко старания.

Роза №2 , както и нейният цвят, символизира обич когато и да е и на всички места. Хората, които изберат тази роза, са подготвени на всичко за своето благополучие. Те не вършат нищо инцидентно, даже не на половина, не избират средствата, вършат всичко, с цел да реализиран задачите си. В този случай задачата е осъществяване на желанието. Естествено че то ще се сбъдне, само че всичко ще бъде малко по-различно, в сравнение с си представяте.

Третата роза демонстрира, че имате радостен и лек темперамент. Поведението ви е сходно на държанието на пеперудите напролет, за всеки проблем намирате решение, тъй като не харесвате компликациите и няма неразрешима обстановка за вас. Мислите ви са светли и оптимистични, виждате позитивната страна във всичко. В фамилията ви обичат и вие сте положителни към другите. И несъмнено, вашето предпочитание ще се сбъдне, само че ще се наложи малко да изчакате.

Ако ви хареса роза № 4 , в никакъв случай не може да сте сигурни, че вие сте избрали розата или тя ви е избрала. Вие сте невероятен човек. Виждате света по друг метод. Имате избрани качества, които би трябвало да развиете. Виждате това, което другите просто не виждат, постоянно изненадвате хората. Вие сте интелигентен и сериозен човек. В този живот държите доста в ръцете си, желанието ви зависи от вашите дейности и прочувственото ви отношение. Вие решавате дали желанието ви ще се сбъдне, или не.

Роза №5 демонстрира смяна и напредък във всички аспекти на живота ви. Всичко, което до момента е било в застой, стартира да се трансформира. Много благоприятни условия за избор. Много разнообразни пътища. Започвате най-интересния стадий от живота. Получихте доста от живота, само че се нуждаете от още повече. Вие сте основният изпълнителен шеф в живота си. Да ви трансформират - единствено ще ви скапват. Желанието ви няма да е настоящо в светлината на бъдещите промени. Намислете си нещо друго.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР