Налице са всички шансове принц Хари и Меган Маркъл да

...
Налице са всички шансове принц Хари и Меган Маркъл да
Коментари Харесай

Бомба: Какви са шансовете Хари и Меган да обявят за второ бебе след "Мегзит"?

Налице са всички шансове принц Хари и Меган Маркъл да разгласят, че второ бебе е на път след раздялата им с английското кралско семейство, написа в. "Дейли Мейл ".

На фона на договарянията по отношение на отцепването на Съсексови от английския кралски двор Меган отлетя с Арчи за Канада предходната седмица. Това за следващ път укрепи спекулациите, че младото семейство чака ново попълнение.

Водещият букмейкър "Корал " даже пусна шансове 50:50, че двойката ще разгласи появяването на второ дете на бял свят през 2020 година.

Елизабет II с изключително решение за Хари и Меган!

Както наподобява, двойката е правила редица подмятания, че в близкото им бъдеще може да се появи още едно дете.

Говорителят на "Корал " Хари Аткинхед съобщи: "Никой не знае какво ще се случи в бъдещето на Хари и Меган, само че нашите коефициенти сочат, че появяването на второ дете е доста евентуална в близко бъдеще. Според нас възможностите за появяването на детето са 50:50 през тази година ".



Коефициентите сочат, че е по-вероятно Съсексови да бременност през тази година, в сравнение с принц Уилям и Кейт Мидълтън, чийто шансове са 2 към 1.
Сред един от намеците за второ бебе е наличието на Хари на закуска с кафе на съпруги на английски военнослужещи в Уиндзор.

Говорейки пред Forces Network, майката на две деца Сузи Стринфелоу разкри, че принц Хари я е попитал какво е човек да има две деца.

Стана ясно кой е "мозъкът " зад проекта за бягство на Хари и Меган

"Хари бе много заинтригуван от нещата, които носи със себе си появяването на второто дете. Опитвахме се да го окуражим да има второ ", сподели тя.

Някои кралски коментатори реагираха, казвайки, че въпросът може да е намек за това, че още един Съсекс следва да се появи на бял свят.

Хари и Меган също в предишното са говорили за това по какъв начин двойката желае да има най-вече две деца, с цел да минимизира резултата на фамилията върху околната среда.

Източници от английския кралски двор в предишното са давали догатки, че Меган може да роди второто си дете в Лос Анджелис. Маркъл била споделила, че се е чувствала доста "самотна ", до момента в който е била бременна във Англия.

"Меган към този момент е споделила на свои другари, че, в случай че забременее още веднъж, тя би желала да износи и роди детето в Лос Анджелис, където е родна и израснала ", разкри неин прочут пред списание OK!

При това медиум даже е предсказал, че Меган и Хари ще посрещнат второто си дете през "турбулентната " за тях 2020 година.

По думите на Скай, Съсексови ще се измъчат тази година, явно имайки поради компликациите към отцепването им от "кралското семейство ". "Очаквам турбулентен старт на 2020 година за Хари и Меган, само че краят ще е доста по-спокоен, тъй като те ще излекуват раните и ще посрещнат в живота си още едно дете ", споделя тя.

Ясновидката също предсказва, че Меган и Хари може да имат и повече от две деца, макар изказванията си.

"Не мисля, че те ще се спрат на две. Виждам по-голямо семейство ", споделя тя.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР