Налагането на запори на свързани с Васил Божков фирми, както

...
Налагането на запори на свързани с Васил Божков фирми, както
Коментари Харесай

„Нове холдинг“: Абсолютен произвол е да се запорират фирми на Васил Божков

Налагането на запори на свързани с Васил Божков компании, както и блокиране на негово имущество без влезнал в действие инспекционен акт или без стимулирано искане до съда е безспорен произвол. Това се показва в позиция на „ Нове холдинг “, публикувана до медиите.

„ По силата на Данъчно-процесуалния кодекс на авансово застраховане подлежат само вземания за налози и осигурителни вноски, само че не и други обществени вземания. За да бъдат обезпечени вземания за държавни такси, то същите следва да са открити с влезнал в действие инспекционен акт. Такъв е инспекционен акт, който е минал едноистанционно административно обжалване и двуинстанционно в съда. Това е фактическата обстановка във връзка с изказванията на АДФИ, че Националната лотария дължи невнесени суми от такси за минал интервал “, акцентират от компанията.
Прокуратурата: Божков е предложил по 10 000 лева дневно, с цел да се лишават лицензи на съперници Разследва се вероятността доста от хората, оповестени като спечелили в лотарийни игри, въобще да не съществуват
И допълват: „ По отношение на персоналното имущество на господин Божков, по силата на ЗКПОНПИ, КПОНПИ може да изиска запори при съществуване на задоволително данни и обосновано съмнение за нелегално добито имущество, само че още веднъж с стимулирано искане до съда. При дейности на данъчни органи, това още веднъж не може да стане без влезнал в действие данъчен инспекционен акт “.

От „ Нове холдинг “ обвързват всичко това с опит за „ преодоляването на сполучлив частен бизнес и футболен клуб, който за последната година бе изваден от банкрут “.

Дават и образец: „ Трябваше да бъдат платени 41 000 евро на мениджърска организация за два прехвърлянето за ПФК “Левски” и в случай че тази сума не бе обезпечена, клубът би изгубил 3 т. от шампионата, а при закъснение от 14 дни щеше да бъде изхвърлен от групите. Също през днешния ден беше срокът да се платят 144 000 лева по съглашението за задълженията на клуба в размер на 5 млн. към Национална агенция за приходите. Ако не бяха обезпечени в период, това би развалило автоматизирано съглашението, което щеше да значи поредна голяма загуба за клуба “.

Трусове в
хазарта Продължава акцията на полицията и прокуратурата в офиси на Васил Божков Главният прокурор: Ще си приберем господин Божков, в случай че би трябвало – ще му осигурим психолог Бивш ръководител на Комисията по хазарта: Не познавам Васил Божков Васил Божков: Страхувам се да се прибера в България, на Балканите съм Васил Божков: Докато имам опция, " Левски " ще е добре (ВИДЕО) Прокуратурата взема решение на кого да повдигне обвиняване след акцията в Комисията по хазарта Кой е Васил Божков? Прокуратурата повдигна 7 обвинявания на предприемача Васил Божков (ОБЗОР) Васил Божков: Очевидно някой желае да постави ръка на " Левски " Васил Божков пред bTV: Този път са решили да ме отстранен Издадена е европейска заповед за арест на Васил Божков Васил Божков пред bTV: Ако ме потърсят, до няколко часа съм в България Парламентът одобри на първо четене измененията в Закона за хазарта Васил Божков: Не знам какво се случва, никой не ме търси Арести в Комисията по хазарта Спецакция в офисите на Васил Божков Одържавяването на лотариите влиза на първо четене от депутатите Тихомир Безлов: Мащабите на хазарта в България доближиха рекордни равнища за Европа Хиндлиян: Божков може да направи " Левски " работещ и без лотарията, в случай че има предпочитание Таксите за хазарт: Финансовото министерство промени предложенията си

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР