Служебните правителства и Сглобката ГЕРБ - ПП-ДБ катастрофираха енергетиката и

...
Служебните правителства и Сглобката ГЕРБ - ПП-ДБ катастрофираха енергетиката и
Коментари Харесай

Сглобката катастрофира енергетиката, плащаме ние

" Служебните държавни управления и Сглобката ГЕРБ - ПП-ДБ катастрофираха енергетиката и в този момент желаят народът да заплаща кражбите и зависимостите им. Зачеркнаха плана " Белене " и подариха реакторите на Украйна. Служебният кабинет пък подписа корупционния контракт с " Боташ ". " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Петрич.
" Трябва да спрем покачването на цената на тока с 30% ", безапелационна е тя.
" На изключителното съвещание на Народното събрание през днешния ден ГЕРБ не желаят да изслушаме министъра на енергетиката и ръководителя на КЕВР за цената на тока. Крият ли нещо, с цел да минат изборите, да излъжат още веднъж хората и на 1 юли да ги сюрпризират с новите сметки ", попита Нинова.
" Българска социалистическа партия упорства да бъдат отделяни годишно най-малко 1% от брутния вътрешен артикул за просвета, който е един от най-недофинансираните браншове. Трябва да се укрепят читалищата и музеите. Нужно е да се усилят заплатите на хората, които пазят българските обичаи и нематериалност - библиотечните, музейните и читалищните служащи. Това за Българска социалистическа партия е методът да има стабилно културно развиване, което да ни държи крепко като нация ”, съобщи Иван Ченчев в Габрово.
Кандидатите на " Българска социалистическа партия за България " за Народно събрание и за Екологичен потенциал не престават срещите си с гласоподаватели в цялата страна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР