Наградите на БАИТ ще бъдат връчени на официална церемония през

...
Коментари Харесай

Започва регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2022 г.


Наградите на БАИТ ще бъдат връчени на публична гала през м. февруари 2023 година
(снимка: Симеон Симеонов / БАИТ)

За 12-и път БАИТ ще отличи плановете, съдействали за развиването на осведомителните и информационните технологии през годината. От през днешния ден, 1 ноември, стартира регистрацията за присъединяване в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2022 година.

за състезанието е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2023 година, оповестиха от браншовата организация. Могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Поредното издание на състезанието ще дефинира носителите на 8 оценки в следните категории:

Седем от категориите на състезанието дават опция в конкуренцията да се включат възпитаници, студенти, публицисти, компании-разработчици на програмен продукт, компании, ползватели на програмен продукт, стартъпи, просветителни институции и обществени администрации (общински и държавни).

Нови условия за присъединяване в тазгодишното издание има в. Конкурсът търси да отличи положителното съдействие сред бизнеса и междинното обучение в границите на Национален парк „ Бизнесът преподава ”, както и новаторски интегрирани стратегии във висшето обучение благодарение на бизнеса.

Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в състезанието ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining стратегия, който включва 8 семинара с фокус върху съответна тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks Live Training Platform. За спечелилите са планувани и 4 продукта „ Сиела Норма ” и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през м. февруари 2023 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР