Над 30 жени от началото на годината са диагностицирани със

...
Над 30 жени от началото на годината са диагностицирани със
Коментари Харесай

Над 30 жени имат заболяване, имитиращо рак на гърдата

Над 30 дами от началото на годината са диагностицирани със заболяване, имитиращо рак на гърдата. Има и медицински термин за това заболяване. Една от дамите с сходни признаци, е актрисата Лазара Златарева, позната като кака Лара. Тя споделя за диагноза, която съвсем 100% имитира карценом. Имитаторът на рак е съумял даже при ядрено-магнитен резонанс да се показа за злокачествено образувание.

За последните 2 година към този момент има 30 пациенти на възраст от 18 до 82 година, изясни доктор Йордан Спиридонов, експерт по образна диагностика. По думите му главното е хормоналната съставния елемент плюс генетичната. Като причина за сходни болести и при млади дами, той уточни храната. „ Трябва да се насочим към храната, която одобряваме – пилешко, млечни артикули. Употребата на хормонални препарати при дамите, както и използването на фитохормони. Против съм използването на фитохормони при младите дами – водорасли, корени, които повлияват отрицателно върху хормоналния статус на младите девойки. Те имат яйчников резерев и хипофизата, получавайки информация, че избран хормон го има в кръвта, тя стопира производството му ”, сподели пред Нова доктор Спиридонов.

Според доктор Иван Терзиев, шеф на поделение по обща и клинична патология, казусът с кака Лара е рядко срещан. " Това е положение, то не е и заболяване – едно сгъстяване на част от гърдата ", изясни доктор Терзиев и добави, че диагностиката за израстък на гърдата е сложна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР