Началото на тазгодишното издание на Nitto ATP Finals бе поставено

...
Началото на тазгодишното издание на Nitto ATP Finals бе поставено
Коментари Харесай

Програма за вторник: Надал излиза срещу Алиасим в пряк сблъсък за оцеляване в турнира

Началото на тазгодишното издание на Nitto ATP Finals бе сложено в неделя, когато се изиграха първите два дуела от Зелената група. Тогава финалистът от US Open Каспър Рууд сервира самобитна изненада, надделявайки над демонстриращия превъзходна форма през последните месеци Феликс Оже-Алиасим, до момента в който в дуела от вечерната сесия дебютантът Тейлър Фриц наложи волята си над Рафаел Надал в поредни сетове, взимайки реванш за загубата си на Уимбълдън.

Днешната програма на сингъл ще стартира със конфликт сред Надал и Оже-Алиасим, който ще бъде с голям залог за всеки от двамата, защото изгубилият ще инкасира второ проваляне в шампионата и ще се елементарни с възможностите си да продължи напред. Досега испанецът и канадецът са се срещали единствено два пъти, като във всеки от случаите успеха е била на страната на рекордьора по титли от Големия шлем. Последният им конфликт се състоя на тазгодишния Ролан Гарос, само че в последна сметка след петсетова драма по-опитният от двамата съумя да избегне изненадата.

От своя страна, спечелилите от първия ден на конкуренцията Каспър Рууд и Тейлър Фриц ще излязат в борба за лидерското място в групата. До този миг норвежкият и американският представител в никакъв случай не са се изправяли един против различен в формален дуел.

Програмата за Ден 3 в Торино:

Дневна сесия (начало 12:30 часа):

1. Марсело Аревало/Жан-Джулиен Рожер - Марсел Гранойерс/Орасио Себайос

2. Рафаел Надал - Феликс Оже-Алиасим (не преди 15:00 часа)

Вечерна сесия (начало 19:30 часа):

3. Раджийв Рам/Джо Солсбъри - Лойд Гласпул/Хари Хелиовара

4. Каспър Рууд - Тейлър Фриц (не преди 22:00 часа)

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР