Димитър Кузманов стартира новия сезон недотам убедително, но изглеждаше намерил

...
Димитър Кузманов стартира новия сезон недотам убедително, но изглеждаше намерил
Коментари Харесай

След само 1 изигран гейм: Кузманов трябваше да се откаже срещу 543-ия на Чаланджъра в Скопие

Димитър Кузманов започва новия сезон недотам безапелационно, само че изглеждаше намерил най-хубавата си форма при последното си турнирно присъединяване, откакто доближи до 1/2-финалите на Чаланджъра в Маутхаузен, което беше най-хубавото му достижение до момента през 2024-та. Днес обаче третата ни ракета трябваше да се откаже след единствено един изигран гейм от мача си в първия кръг на клей Чаалнджъра в Скопие.

Кузманов се изправи против квалификанта Райън Сегерман (световен номер 543) и беше в ролята на сериозен любимец, единствено че контузия в региона на прасеца го лиши от шансове да продължи по-напред в македонската столица. Наглед всичко изглеждаше обикновено в началните минути, като американецът завоюва елементарно откриващото се подаване и се стигна до бърза промяна на полетата.

Изведнъж обаче българинът усети неочаквана болежка и въобще не понечи да се опита да сервира, като се стигна до незабавна интервенция на физиотерапевта. Мико изясни, че изпитва съществено дърпане в региона на працеса и чувството е все едно крампира, а медицинският таймаут не съумя да облекчи с нищо положението на пловдичанина, който трябваше да се отдръпна от присъединяване в надпреварата, а ние единствено можем да се надяваме, че не става въпрос за нещо съществено и скоро ще забележим още веднъж Кузманов назад на корта.

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР