Началото на новата работна седмица е вече тук, като с

...
Началото на новата работна седмица е вече тук, като с
Коментари Харесай

Ранглисти: Сериозен скок за Лия Каратанчева; Кузманов и Томова запазват позиции

Началото на новата работна седмица е към този момент тук, като с това настъпва време и за обновяването на международната класация, която през днешния ден носи съществено нанагорнище напред единствено за един от родните представители.

Димитър Кузманов през тази седмица още веднъж не взе присъединяване на шампионат, само че това не му попречи да резервира позицията си на номер 206, като при положително показване на конкуренцията в Прага ще има опция да се завърне измежду първите 200 на света. При останалите български състезатели в АТР Тура виждаме лек спад в класирането, само че разбърквания в подреждането на национално равнище липсват.

Виктория Томова инкасира напълно леко оттегляне в подреждаането, с което се отдалечава от дебютно влизане в топ 100 и ще заеме 117-то място от през днешния ден. Софиянката позволи тежко проваляне в хода на миналата седмица, откакто взе единствено гейм на международната номер 471 на конкуренцията в Истанбул. Изабелла Шиникова и Елица Костова не записват съществено промени в позициите си, като резервират статута си на втора и трета ракета на страната ни.

Повод за наслада ни донесе 18-годишната Лия Каратанчева, която влезе в главната скица на влиятелния шампионат в Истанбул и си завоюва нанагорнище от 67 места в ранглистата, с цел да може от през днешния ден да е под номер 890, което е нейно рекордно класиране все още.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР