Обядът с дракон звучи сякаш трябва да е кръвожадна афера,

...
Обядът с дракон звучи сякаш трябва да е кръвожадна афера,
Коментари Харесай

Инвеститор и „Дракон“ Дебора Мийдън: „Не съм зла. Това, което съм, е. . . трудно’

Обядът с змей звучи като че ли би трябвало да е кръвожадна спекулация, само че тук се натъкваме на проблем. Дебора Мийдън е веган.

65-годишната английска предприемачка, вложител и звезда от Dragons' Den е еднообразно известна с огнените си прояви на злополучни притежатели на бизнес, които търсят финансова поддръжка в паметното телевизионно шоу на BBC, както и с това, че избира по-екологични, екологични бизнес хрумвания. През последните години нейната диета следва образеца.

Срещаме се в The Newt, провинциално имение в Джорджия, преродено като бутиков хотел, ситуиран в хълмовете на Съмърсет. Въведена от прислужник с жилетка, намирам я да седи на прозореца на ресторанта Botanical Rooms и да преглежда веганското меню.

Нашите сътрапезници са прекомерно добре възпитани, с цел да дойдат и да изискат селфи, само че е явно от едвам забележими кимания и погледи, че знаят, че имаме змей измежду нас. Все отново тя е доста по-усмихната и по-бъбрива, в сравнение с би ви предиздвикал да повярвате нейната зла, зелена телеви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР