Началникът на щаба на Военновъздушните и Космическите сили на Кралство

...
Началникът на щаба на Военновъздушните и Космическите сили на Кралство
Коментари Харесай

Началникът на щаба на Военновъздушните сили на Испания посети авиобаза Безмер

Началникът на щаба на Военновъздушните и Космическите сили на Кралство Испания военачалник Хавиер Салто Мартинес-Авиал посети през днешния ден, 29 ноември, авиобаза Безмер.

Той беше посрещнат от командира на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров. Двамата командири разискаха съдействието сред българските и испанските военновъздушни сили и бъдещата взаимна работа като съдружници.

Визитата на испанската военна делегация е в границите на взаимното осъществяване на задания по усилена защита на въздушното пространство на страната ни от българските и испанските Военновъздушни сили.

„ Ние сме тук, тъй като сме съдружници с България и българските Военновъздушни сили. Работим дружно и летим дружно. Благодарни сме за гостоприемството, което ни оказаха хората в авиобазата и нейният пълководец. Чувстваме се, все едно сме вкъщи “, съобщи военачалник Хавиер Салто Мартинес-Авиал.

На положителното съдействие при осъществяване на дилемите подчертава и командирът на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров. „ С испанските си сътрудници работим в доста добра съгласуваност. Имаме към този момент традиция в взаимната ни активност. Определено съм удовлетворен от съдействието с Военновъздушни сили на Кралство Испания “, уточни той.

Генерал Хавиер Салто Мартинес-Авиал се срещна с опциите и активността на авиобаза Безмер и организира среща с водачите и инженерно-техническия състав от Военновъздушни сили на Испания.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР