На уебсайта auto.ru е публикувана за продажба една много интересна

...
На уебсайта auto.ru е публикувана за продажба една много интересна
Коментари Харесай

Виждали ли сте лимузината Nissan President? Продава се една такава

На уеб страницата auto.ru е оповестена за продажба една доста забавна японска лимузина. Става дума за първото потомство на Nissan President, което е пуснато на пазара през 1979 година. Продавачът желае да получи 17 000 евро за тази рядка кола. Въз основа на фотосите, може да се допусна, че колата е в доста положително положение. Пробегът на лимузината е 93 600 километра. Общо колата е имала единствено двама притежатели.
 Виждали ли сте лимузината Nissan President? Продава се една такава

Според продавача колата постоянно се употребява в ретро ралита, изложения и рекламни фотоси. Автомобилът е оборудван със общоприет 2-зонов климатик. 4,4-литровият бензинов мотор е инсталиран под капака, а пък задвижва задната ос. Мощността на елемента е 200 конски сили. Двигателят работи взаимно с тристепенна автоматизирана скоростна кутия. Максималната скорост е 195 км в час.

В обявата се споделя, че колата е с „ история “, само че продавачът не дава детайлности за предходния притежател на лимузината.
Производството на модела започва в Япония през далечната 1965 година. Според една от легендите тази лимузина на Nissan е била в сбирката на генералния секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев. Освен това историите за това по какъв начин японската лимузина е стигнала до главата на Съюз на съветските социалистически републики са доста разнообразни. Няма обаче публично удостоверение на тази информация. Също по този начин се твърди, че такава кола за известно време е принадлежала и на Московската патриаршия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР