На цени под 20 долара се предлагат компактни ТВ кутийки

...
На цени под 20 долара се предлагат компактни ТВ кутийки
Коментари Харесай

TV Box – достъпни устройства, които преобразяват телевизора

На цени под 20 $ се оферират компактни ТВ кутийки за свързване към HDMI врата на тв приемника, с цел да обезпечат магическото интернет преживяване

Отстъпки до 60% за аудио и видео артикули, включително ТВ плъгини, предлага онлайн магазинът Lightinthebox

Телевизорите получават от ден на ден вградени интелигентни функционалности, свързани най-много с достъп до интернет, гласови благоприятни условия и разнородни други функционалности за избор и ръководство на наличието. Въпреки това потребителите могат да извлекат изгода от така наречен ТВ плъгини (TV Box) и да подобрят доста преживяването пред домашния екран, изключително в случай че тв приемникът им не е от последно потомство.

Широко многообразие от ТВ плъгини е налично в секцията Audio & Video на световния онлайн магазин Lightinthebox. Тези компактни и леки устройства – с размери колкото на кутия за CD и даже по-малки – се свързват, от една страна, към HDMI врата на тв приемника, а от друга – към интернет през Wi-Fi или LAN връзка, с цел да преобразят тв приемника с благоприятни условия за достъп до мрежата за гледане на филми, за игри, всевъзможни приложения, музика, видео и така нататък

Изборът на TV Box устройства е в действителност голям, с необятен диапазон на цените. Ето четири от най-популярните ТВ кутийки, предлагани в Lightinthebox с огромни понижения на цените сега и с опция да спестите още $3 при прилагане на купона за отстъпка AUDIOVIDEOCOUPON , когато цената на общата покупка надвишава $50.

Най-евтиното предложение в обзора е ТВ приставката MXQ-4K TV Box , която се предлага единствено за €18,39 сега. Това е мини компютър под ръководство на Android 4.4, който разчита на четириядрен процесор RK3229 на 1,8GHz, допълнен от 1GB оперативна памет (RAM) и 8GB непрекъсната флаш-базирана памет (ROM). Определено това е артикул за най-тънките бюджети.

Следващото предложение, на малко по-висока цена, е моделът X96 mini TV Box , който коства €22,07 сега. Срещу тази скромна сума ще получите устройство под ръководство на Android 7.1.1, с четириядрен процесор Amlogic S905W на 2.0GHz, допълнен от 1GB оперативна памет и 8GB непрекъсната памет. По създание, за към $4 повече ще имате по-бърз процесор и по-нова версия на Adnroid.

Значително по-скъп е моделът H96 Pro TV Box – цената на тази ТВ приставка сега е €67,15 . Устройството под ръководство на Android 6.0 стъпва на чипсет Amlogic S912 с осемядрен процесор на тактова периодичност 2.0GHz. Вградени са 2GB RAM и 16GB непрекъсната памет. Както се вижда, по-високата цена е подплатена със доста по-добра хардуерна настройка.

Стигаме и до оферта от €69,91 за артикул на известния бранд за смарт телефони и друга потребителска електроника Xiaomi – това е елегантната ТВ приставка Xiaomi Mi Box , която работи под ръководство на операционна система Android 6.0 и разчита на четириядрен процесор Cortex-A53 с тактова периодичност 2.0GHz, в тандем с 2GB RAM и 8GB ROM. Феновете на Xiaomi знаят, че няма слаб артикул с тази марка.

Повече детайлности за характерностите на тези устройства, както и на други ТВ плъгини можете да намерите в секцията Audio & Video на онлайн магазина Lightinthebox. Всички устройства могат да се поръчат с безвъзмездна доставка до България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР