На този ден преди 4 години Аян Садъков отлетя от

...
На този ден преди 4 години Аян Садъков отлетя от
Коментари Харесай

Големият Аян Садъков отлетя преди 4 години! Да си спомним с ...

На този ден преди 4 години Аян Садъков отлетя от този свят и попълни звездния тим на небето. Легендарният капитан на Локомотив Пловдив и рекордьор по мачове за всички национални гарнитури си отиде без време, а можеше да даде още доста на обичания тим, на футбола ни и най-много на прелестното си семейство. Той ни напусна на 1 юли и ни накара да се замислим по какъв начин не ценим задоволително богоизбраните, до момента в който са на този свят. И скърбим за тях, само когато си отидат от нас.

70 хиляди са скандирали името му на мачове на държавния ни отбор, без значение, че не беше от Левски и ЦСКА, а от Локомотив Пловдив. Локомотив, който той безумно обичаше и остана в сърцето му вечно. Както и той остава в черно-белите сърца вечно.

Аян Садъков не бе за дълго на този свят. Той обаче остави неизличими мемоари у феновете на футбола и приятелите си със своя неповторим гений, с мъжеството и всеотдайността си. И най-много с това, че и на върха на своята популярност  остана земен и хуманен.

На пръсти се броят футболистите, с които божествения Диего Армандо Марадона е поискал да смени фланелката си. И емблематичният за Локомотив, и футбола ни №8 се пази у гениалният №10. Дори единствено този факт приказва за величието на индивидът, който постоянно ще живее в сърцата на почитателите.

Да се поклоним пред паметта на огромния Аян Садъков и да помълчим!
И да се помолим Бог да прати измежду нас скоро различен подобен като него.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР