На този ден голямата ни актриса Пепа Николова, която е

...
На този ден голямата ни актриса Пепа Николова, която е
Коментари Харесай

Мама е само една! Алекс Сърчаджиева почете Пепа СНИМКА

На този ден огромната ни актриса Пепа Николова, която е майка на Александра Сърчаджиева, щеше да навърши 75 години. Пепа остави невероятна диря в киното и театъра, само че си отиде рано от този свят.

По мотив рождението й Алекс показа покъртителен пост в персоналния си фейсбук профил:

" Толкова мнооооооооогооооо те обичаааааам МАМО!!!! И тоооооооолкоооооова мнооооогоооо ми липсваш ПЕПА!!! Няма момент, в който да не мисля за теб!!! Честит Рожден Ден...... Там... Някъде.... Горе.... "

Естествено потребителите на обществената мрежа реагираха незабавно и я засипаха със мемоари от срещите си с Пепа Николова, написа dunavmost.com.

Ето част от думите им:

Georgieva Nonka: Пътувах с нея в един рейс и се оказхме една до друга. Беше толкоз земна и непринудена! Вероятно беше изморена от някакво присъединяване в дребния ни град, само че това не й личеше! Подхващаше диалог, като че ли бяхме приятелки! Уникална жена, надарена, само че естествена и скромна! Обичам ви и нея и теб!

Neli Bahchevanova: Толкова мноооого я одобрявам Пепа! Велик гений! И Вас доста одобрявам Александра Сърчаджиева! Бях на спектакъла Ви " На живо ", впечатлена и въодушевена! Бъдете жива и здрава! Другото го можете...! Ще ви пазят вашите ангели...

Янка Господинова: Голяма,земна,талантлива! Празнувай там горе,Пепа по този начин както единствено ти знаеш! Почивай в мир!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР