На снимката: Томас Тухел Като привърженик на ФК Челси смятам, че

...
На снимката: Томас Тухел
Като привърженик на ФК Челси смятам, че
Коментари Харесай

Челси има потенциал и Томас Тухел – достатъчно ли е за нови успехи? 

На фотографията: Томас Тухел
Като последовател на ФК Челси считам, че сме уравновесен тим. Играем бърз, атрактивен футбол, само че вършим доста пропуски. Имаме постоянен вратар – Едуард Менди, в отбрана разполагаме с положителни бранители. Чалоба и Сар имат капацитет, другите са опитни и ще оказват помощ. Отървахме се от Кристенсен, а Рудигер избра парите макар високопарните приказки какъв брой бил благополучен в Челси. В междинната линия Тухел даде късмет на Рубен Лофтъс – Чик и момчето прави прелестна работа. Време е бавния, ленив Жоржиньо да стага куфарите, както Саул и Хъдсън Одой.

Добре е за запас до Ковачич, Канте, РЛЧ, Маунт, Зиеш да има още 2-3 – ма класни полузащитници. В нахлуване Тимо Вернер демонстрира признаци на акомодация, бори се, Хавертц се разигра, Пулишич става за запаса, а Лукаку в случай че не заиграе и втория сезон може да стартира, като регулировчик на някое кръстовище в Лондон:(

Имаме потребност от 1-2 – ма положителни нападатели, с цел да осъществяваме повече голове. Смятам, че с Томас Тухел отпред – огромен стратег и мотиватор, идващия сезон ще бъдем по-добри от настоящия. Но от новия притежател на тима зависи дали ще купи играчи, с които да сме конкурентни на Ливърпул и Манчестър Сити. В този състав не сме.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР