На предстоящата сесия общинските съветници в Сапарева баня ще трябва

...
На предстоящата сесия общинските съветници в Сапарева баня ще трябва
Коментари Харесай

Кубрат Пулев иска да пуснат минерална вода до лукс вилата му

На идната сесия общинските съветници в Сапарева баня ще би трябвало да се произнесат по молбата на брачната половинка Аксиния на брата на политика от Дупница Вергил Кацов - Александър Кацов. Тя е подала молба в Общинската администрация, с която желае позволение за водоползване на минерална вода за къщата за посетители „ Кубрат” в количество 0,05 л/сек за басейна в парцела, към който имаше доста кавги.

Легендата гласи, че парцелът е анатемосан и това е повода Пулев да желае през годините да се раздели със собствеността си. Според него къщата носи неприятната сила на някогашния ѝ притежател Димитър Владимиров – Мите Френскио. През 2003 година той се връща от Париж с 30 години по-голямата от него Жаклин. Възрастната дама финансира построяването на парцела, а малко откакто къщата е приключена, тя завършва земния си път. Впоследствие след серия кавги Френскио губи къщата.

Тя отива в ръцете на Александър Вацев – Кацов, по прякор Сашо Боксьора. Именно Боксьора пък я продава на Пулев по-късно на безценица. В тези времена познавачи правят оценка парцела на 1 млн. лева, написа в днешния си брой благоевградския ежедневник "Струма ".

Проверка в уеб сайтове за резервации на почивки откри, че нощувка за двама в първокласната къща за посетители върви към 750 лева Имотът разполага с пет спални и една баня. Проста сметка демонстрира, че в случай че има претовареност даже единствено през уикендите - т.е. 12 дни в месеца, къщата за посетители носи чист доход в размер на към 10 000 лв. месечно. Ако в разкош вилата бъде прокарана минерална вода, евентуално цената на нощувката би могла да бъде увеличена и още.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР