На няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците

...
На няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците
Коментари Харесай

Каракачанов: От дни търся Борисов, но се крие от мен. Подмазва се на Запада!

" На няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците в Брюксел. Човек, управлявал 11 години, не може да си разрешава сходно подмазвачество. Борисов очевидно се надбягва с Петков в опита да се подмаже на западните водачи. Само по този начин може да се разяснява днешното му изявление. Че Петков се пробва да се хареса на брюкселските служители, е ясно, само че през днешния ден стана дефинитивно ясно, че Борисов се опасява от тях. Той напряко си говореше по какъв начин Европа и Америка нещо желали и трябвало да дадем.

Но това не е нищо ново – на няколко пъти Борисов обясняваше на цялото общество за началниците в Брюксел. Един български политик не би трябвало да има началници нито в Брюксел, нито във Вашингтон, нито в Москва. Човек, управлявал 11 години, не може да си разрешава сходно подмазвачество, счита почетният началник на Вътрешна македонска революционна организация.

Борисов през днешния ден потегли и срещу личните си депутати, които от дни приказват (и правилно), че България не трябва да бърза. Предложението на Франция насочва към един двустранен протокол, който не е и подписан. Оптимизацията на този протокол е същностно значима и тя няма по какъв начин да се случи от през днешния ден за на следващия ден. Предложението е на прав път, само че са нужни най-малко още две неща: ясно наблягане на новата, а освен на средновековната история. Защото точно от новата история почва езикът на омразата, написа още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР