На няколко кадъра се вижда пределно ясно, че докато упражнява

...
На няколко кадъра се вижда пределно ясно, че докато упражнява
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

На няколко фрагмента се вижда пределно ясно, че до момента в който упражнява правото си на глас и раздава необятни усмивки на членовете на изборната секция, дънките на Петков са необятно разкопчани.

По нищо не проличава обаче той да се усеща обезпокоен от този факт. " Явно отново някъде е палувал ", сбито разясниха очевидци на вота му. 

 

 

Технически проблем с машина за малко да попречи на премиера Николай Денков да упражни правото си на избор на втория тур на локалните изори. 

Точно преди министър-председателя стара жена опита да подаде гласа си на машина, само че се оказа, че разписката ѝ не беше разпечатана.

Въпреки техническата нередовност Денков въпреки всичко съумя да гласоподава на машината. 

" Гласувах за европейска, съвременна столица, каквато би трябвало да е София ", разяснява той, откакто упражни правото си на избор. И акцентира: 

" Техническите проблеми, които виждаме, са от недобрата съгласуваност сред институциите, особена е отговорността на ЦИК. След вота би трябвало ясно да се сложи въпросът по какъв начин връщаме доверието в изборния развой.

Излезте и гласувайте ", прикани министър председателят. 

Източник: lupa.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР