На конференцията ще бъде представено застрахователно решение по отношение на

...
На конференцията ще бъде представено застрахователно решение по отношение на
Коментари Харесай

Конференция в София ще разгледа актуалните тенденции и проблеми на кибер сигурността

На конференцията ще бъде показано застрахователно решение във връзка с кибер риска и разноските при реализирането м

Колко огромни могат да са следствията за бизнеса от една кибер офанзива, какви са провокациите на новата европейска регулация за отбрана на персоналните данни и какви са рисковете за репутацията, произхождащи от кибер заканите – това са единствено част от акцентите на идната конференция " Кибер сигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек! ", която ще се организира на 3 октомври 2017 година, в зала " Джон Атанасов " на София Тех Парк.

Международното събитие ще е изцяло гратис и ще разреши на представителите на българския бизнес да почерпят опит от някои от водещите специалисти в региона на кибер сигурността у нас. Организатори на форума са адвокатско сдружение " Пенков, Марков и сътрудници " взаимно с други три браншово профилирани компании в областта на застраховането (ГРЕКО), ПР (D&D) и кибер отбрана (ТАД Груп).

" Основна цел на конференцията е да хвърли повече светлина върху нашумялата в обществото и в частност в бизнес средите тематика за кибер сигурността, неизбежно обвързана с опазването на съхраняваните и обработвани от всяка една компания персонални данни. Акцент ще бъде подложен върху риска от кибер закононарушения и уязвимостта на компаниите, както и върху многостранните финансови, правни и репутационни последствия, които могат да произтекат от такива закононарушения ", разяснява господин Владимир Пенков, Председател на Консултативния съвет и Старши съучастник на адвокатско сдружение " Пенков, Марков и сътрудници ".

В рамките на конференцията Красимир Коцев от компанията за киберсигурност ТАД ГРУП ще опише за следствията от кибер офанзивите от техническа позиция и ще показва какъв брой елементарно е за един хакер да компрометира персоналната информация в една организация. Николай Цветанов, Лора Георгиева и Румяна Йорданова от " Пенков, Марков и сътрудници ", водещи юристи в региона на кибер проблематиката и отбрана на персоналните данни, ще дават настояща информация за новата европейска регулация и отражението ѝ върху българското законодателство. Диана Дамянова, притежател на ДД Агенция за проучвания и ПР от своя страна ще разкрие репутационните и информационни аспекти при осъществяване на сходни произшествия. Христо Шарков и Страхил Стоянов от интернационалния профилиран брокер и риск съветник ГрЕКо ДжЛТ ще показват застрахователно решение във връзка с кибер риска и разноските при реализирането му.

Всеки искащ може да се записва гратис за конференцията на адрес:
https://www.tad.bg/events/cyber_forum.php
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР