На IFA 2020 се представят иновации от следващо поколение за

...
На IFA 2020 се представят иновации от следващо поколение за
Коментари Харесай

LG представя “Life’s Good from Home” – визия за бъдещето на живота у дома

На IFA 2020 се показват нововъведения от последващо потомство за дома и освен

По време на IFA 2020 LG Electronics (LG) показа ново потребителско прекарване, друго от всяко друго издание на ревюто. Главният механически шеф на LG доктор И. П. Парк излезе на сцената като холограма, с цел да поговори за Life’s Good from Home – визията на компанията за бъдещето. Тя се основава на три съществени домашни полезности – грижа, улеснение и развлечение.

„ Тези невиждани времена ни накараха да се замислим за бъдещето, “ означи доктор Парк. „ LG има вяра, че това дава неповторима опция за действителна смяна в света, реализирайки нов капацитет за дома. Като водещ модернист в метода на живот, ние удвоихме усилието си в създаването и подобряването на артикули и услуги, които усъвършенстват живота на потребителите в целия цвят. “

Платформата за изкуствен интелект на LG ThinQ продължава да се развива и да основава нови услуги, решения и бизнес модели, които водят до смяна. „ LG ThinQ е сърцето на нашите обогатяващи живота преживявания, “ показа доктор Парк до момента в който показва по какъв начин обновеното приложение LG ThinQ дава потребителско преживяване, което се простира от обслужване на клиента до закупуване на консумативи. Използвайки приложението, основано на изкуствен интелект, Proactive Customer Care (PCC) може да проучва и регистрира оперативното положение на уредите и даже да даде препоръки за поддръжката или ремонта им.

LG е отпред на нововъведенията, които преобразяват дома, инвестирайки в широкообхватни технологии, като се стреми да усъвършенства всекидневието. Линията роботи на LG’s CLOi може да обезпечи безвреден, обществено далечен метод, по който се оферират услуги в заведения за хранене и лечебни заведения, а от юли 2020 година LG CLOi ServeBots са ситуирани в търговски обекти в цяла Корея. Като пионер в роботиката, LG се насочва към разширение на роботната екосистема посредством CLOi платформата, фокусирайки се върху автоматизираното шофиране, разбор на обстановката и надзор на придвижването, като понижава времето, належащо за разработване на артикули, което е движеща мощ за растеж в промишлеността. Д-р Парк означи по какъв начин CLOi 2.0 може да служи като ефикасен сурогат на човешкото взаимоотношение, съчетаем с Robot Operating System (ROS) 2.



LG създава и технология за дистанционно управление в областта на мениджмънта в опазването на здравето като част от напъните си в посока на цифровата промяна. „ Чрез изкуствен интелект можем елементарно и по-задълбочено да следим здравето на потребителите ни непрекъснато, “ сподели доктор Парк. „ Наскоро в Корея сполучливо администрирахме пилотен план с Националния университет в Сеул за потребление на изкуствен интелект за възстановяване наблюдението и грижата за пациенти с хронични болести. “

Ким Кюнг-хо, изпълнителен вицепрезидент на LG Business Solutions Europe, последва доктор Парк на сцената, с цел да показа LG ThinQ Home. Като действително жилищно пространство и изцяло домашно решение в корейския град Пангйо, прочут като Силициевата котловина на Корея, ThinQ Home е същинска проява на визията на LG Life’s Good from Home и е идеалната бъдеща резиденция, основана да обезпечи по-безопасно и комфортно всекидневие посредством най-новите уреди и IT решения на компанията.

В Корея доктор Парк разноски аудиторията на IFA измежду LG ThinQ Home и показва Home Concierge, интелигентно огледало, което разрешава елементарно и изцяло ръководство на дома посредством наблюдаване на уредите и потреблението на сила посредством извънреден панел. Свързан със станцията за зареждане на електрически коли вкъщи, високотехнологичният панел разрешава на притежателите на жилището да зареждат и да наблюдават отдалечено колата си.
В допълнение към своето холографско медийно събитие, видеоклиповете на LG илюстрират визията за ускорение на ежедневните нововъведения, една от които включва специфичния посетител К-поп звездата Хенри Лау, който се разхожда в LG ThinQ Home. Видеото, както и още други, могат да бъдат гледани в световния YouTube канал на LG ), а виртуалната галерия () предлага извънредно преживяване с новаторските артикули и услуги на LG на IFA 2020.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР