На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също

...
На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също
Коментари Харесай

AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също означи намаления на другите си графики, като проби равнището на поддръжка от $0.50.

AI логаритмите показват мрачна картина за идващия месец, което допуска продължаващи провокации за XRP .

Въпреки позитивните развития, като да вземем за пример въвеждането на постоянна монета от Ripple , с цел да се конкурира с Tether ( USDT ), и стратегическия съюз на Ripple с HashKey DX в Япония, XRP удължи губещата си серия през тази година, спадайки с над 20% от началото на годината.

Ценова прогноза за XRP

В светлината на този подтекст усъвършенстваните логаритми, употребявани от платформата за крипто мониторинг PricePredictions, предвиждат низходяща траектория за XRP, като плануват целева цена от $0.479024 до 31 май 2024 година Тези прогнози, разчитащи на знаци за механически разбор (TA) като показател на относителната мощ (RSI), лентите на Болинджър (BB) и пълзяща претеглена междинна (MWA), сочат евентуална загуба от 3.27% по отношение на настоящото равнище.

Анализ на цената на XRP

Към момента на писане на публикацията XRP се търгува на равнище от $0.4884, отбелязвайки дневен спад от 1.60% и седмична загуба от съвсем 10%. През последния месец спадът е още по-изразен, като XRP загуби 20%.

Докато някои крипто анализатори като Dark Defender, допускат опцията за доста възходящо придвижване до $1.88, други предизвестяват за по-нататъшен риск от намаляване, изключително в случай че XRP пробие главното равнище на поддръжка при $0.4623. Dark Defender също по този начин посочи модел на търговия, напомнящ държанието на XRP в интервала 2013-2017 година, който предшестваше забележителен прогресивен тренд, евентуално водещ до пазарна капитализация от $50 милиарда през май.

В умозаключение, въпреки че AI логаритмите плануват по-нататъшни спадове за XRP, някои специалисти чакат евентуално възобновяване в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР